fredag 25 januari 2008

Faster till lilla Lucas

Så nu har de äntligen bestämt sig för ett namn på lillen och det blev Lucas. Har fortfarande inte riktigt fattat att min bror nu är pappa men enligt mina föräldrar så gör han ett utomordentligt jobb...längtar verkligen tills jag själv kan hålla honom.

Här nere är det fullkomlig kaos för tillfället! Hade en god vän Max på besök förra veckan och det var hur kul som helst..Men sen sparkades en av mina kollegor i måndags och sen dess har det med andra ord varit fullt upp! Eftersom det var mina rutter den här killen skulle ha guidat så har jag nu varit tvungen att hoppa in som guide lite här och var...Och det känns att man är ringrostig.. men, men..lika bra att jag fick träna lite nu för i nästa vecka anländer en VIP grupp som jag ska ta på en garden route...

Och den här helgen ska jag alltså göra en transfer upp till Cape St Francis med den nuvarande gruppen..12 timmar dit och sen 12 timmar tillbaka på buss dagen efter..Puh!!! Hoppas min Mp3 spelare håller hela vägen..

Så nu är det fredag kvaäll och jag försöker febrilt hinna ikapp med allt som jag skulle vanligtvis göra på kontoret på måndag så får avrunda här..
Trevlig helg :)

torsdag 17 januari 2008

Det blev en pojke!


Och jag har äntligen blivit faster! Fattar fortfarande inte att min lillebror blivit pappa! Helt otroligt!

Fortfarande inget besked om namn men det luskar de väl ut så småningom. Var en ganska så lång förlossning och Thumbs up för Ewa! Gumman, vet inte hur du gjorde det! Här är iallafall en första bild på min lilla nephew:

måndag 14 januari 2008

Attans att man inte får vara med...

...När det äntligen är dags att bli Faster Minna... Vattnet gick för brorsans tjej tidigare i morse och nu väntar jag med spänning på telefon samtalet som ska tala om för mig ifall det blev en liten pojke el flicka..Oerhört frustrerande att inte få vara med vid en sådan här händelse (det är trots allt första barnbarnet, syskonbarnet etc) men ser fram mot det. Om inte annat så ska jag ju försöka komma hem en sväng i April...
Ja, ja..återkommer när jag har mer besked!

onsdag 2 januari 2008

Tillbaka på jobbet efter nyårshelgen

och möttes av en fruktansvärd stank när jag öppnade kontoret. Visade sig att chefen glömt fylla på elen innan helgen så någon gång mellan fre-ons så måste den tagit slut och nu låg en hel säck med småfisk som chefen använder som bete när han dyker efter havskräftor och ruttnade i frysen! Fy fan säger jag bara! Tur att man inte var bakfull el nåt för jag var oerhört nära att spy som det var....
Visste inte ens att att elen funkade på det viset men jag fick alltså knalla ner till bensin macken och köpa en elvoucher och ladda upp med el precis som man gör när man tankar sin mobil.. annorlunda..

Tillbringade hela helgen i Obs hos tjejerna. Var bara Charlotta och Sagas pojkvän hemma så vi slappade vid poolen mest hela dagarna och gick ut och käka och gick på bio på kvällarna..Perfekt! Så nu har jag blivit riktigt brun.
på nyår fixade vi massa drinkar hemma hos oss och beställde hem Sushi innan det bar av mot Camps Bay för 12 slaget...Och gårdagen spenderades som sig bör i soffan med Mc Donalds och film...Kom tillbaka hem till Simons town igårkväll och även om det var en supermysig helg och skönt att umgås med vänner så stupade jag lycklig ner i min egna säng och sov som en stock i nästan 10 timmar...